tiistai 6. tammikuuta 2015

Pitkiä matkoja Ouluun ja kaveri koiria

Hejssan taas! Lähdimme Ouluun torstaina uudenvuoden jälkeen. Automatka kesti 6,5h ja Roope istuskeli tyytyväisenä takakontin omassa kolossaan. Nukkuminen oli tarpeen sillä koko reissun aikana kierrokset olivat täysillä. Maijoittauduimme serkuille joilta löytyy myös oma uros villakoira Onni. Hyvin heillä meni vaikka alussa vähän jänskättikin kuinka Roope suhtautuu. Heti sisälle päästyämme Roopelta pääsi matala murina mutta nopsaa se lähti eikä sitä jatkunut sen enempää ollenkaan.
 Lauantaina tuli saman värinen ja rotuinen toinenkin koira nimeltään Vallu. Roopelta meinasi lähteä "mopo käsistä" kun Vallu ryntäsi sisään ja hyppi silmille. Se ei millään olisi jaksanut Vallun puuhia ja siksi pysyttelikin turvassa sohvalla äidin ja isän välissä.
Vallu (vas.) ja Onni (oik.)

Oulussa käytiin myös mummilla vanhainkodissa käymässä. Onhan se mukavaa kun Roopekin pääsi sisälle tervehtimään häntä. Huomaa kyllä koirasta että se osaa rauhoittua tilanteen vaatiessa. Poika nukkui suurimman osan ajasta ja nautti rapsutuksista niin paljon kuin kyllin voikin. Pyörätuolit eivät haitanneet ollenkaan, päinvastoin niitä ei ollenkaan huomioitu. Jos joskus on mahdollisuus päästä tässä lähelläkin vanhainkodissa käymään niin, mennään! Onhan se siellä asuviekin mielestä mukavaa!Sen reissun jälkeen meno näytti aika hurjalta. Tuntui että kaikki energiat oli kerääntynyt siihen hetkeen. Rallia ympäri peltoa. Kyllä näytti olevan hauskaa, sillä pitkästä aikaa Roope pääsi todella juoksemaan vapaana. Usein täällä pk-seudulla ei ole niin isoa tilaa juoksenteltavana. Tottakai usein menemme metsään juoksemaan tai viereiseen koirapuistoon, mutta sellainen aukea alue sai todella pojan innostumaan.


Miten teidän joululomanne meni? Vierähtikö se samoissa tunnelmissa kuin meidän vai jotenkin aivan toisella tavalla?

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja kiva kun Roope pääsi käymään vanhainkodissa :) Me vietettiin joululoma ihan vain kotona koirien kanssa oleskellen ja käyden Lapissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Ihanalta kuulostaa teidän joululomanne :)

      Poista