tiistai 6. tammikuuta 2015

Ykkönen

Mikä rakkaassa eläimessä on parasta? Onko suosikkisi oma ponisi, tallin kiltein tuntihevonen vai kenties koirasi? Kerro postauksessasi miksi juuri hän on viennyt sydämesi. Haasteeseen pääset klikkamalla tästä!

Mikä on Roopessa parasta? Ikuiset iltahepulit, hullun rohkeat hypyt laiturilta järveen, rauhalliset kävelylenkit, kaikki yhteiset pahat tavat jotka toisillemme opetamme, agilityn huonot ja hyvät hetket.. Miksi Roope olisi sitten elämäni ykkönen? Koska se on paras ystäväni ja se tunne kun tietää että ystäväkin välittää, se tuntuu maailman parhaimmalta. Kukaan muu ei pidä suurempiakin salaisuuksia tai saa nauramaan surullisimmillakin hetkillä. Kuka muu patistaa ulos räntäsateessa ja kauheimmalla ukkosellakin. Kuka muu varoittaa tuntemattomista vieraista ja sitten kömpii viereesi itsekkin säikähtäneenä tulijoista. Roope. Monen vuoden jälkeen en osaisi kuvitella minkälaista olisi elämä ilman. Pieni räkänenä ja suurkuolaaja joka ärsyttää ja ilahduttaa joka kerta.


Rakastan kärsivällisyyttä, lempeyttä ja rakkautta jota jokaista Roopelta löytyy. Sitä kun keksin tyhmän idean jonka ehdottomasti haluaisin toteuttaa eikä kukaan tuomitse. Sitä kun kaiken hyvän työn jälkeen se osaa nauttia palkkiosta.



Jokaisen kamalan epäonnistumisen jälkeen tulee mahtava onnistuminen ja urhea rohkeus voittaa pelon. Onneksi meillä on koira joka luottaa omiin omistajiinsa niinkin paljon että uskaltaa ylipäätänsä ylittää itsensä.



Kun todella täytyy keskittyä niin onneksi sekin onnistuu vaikka villejä kavereita olisikin ympärillä. Tämä tosin ei toimi yhtä hyvin agilityhallissa. Silloin jokainen karvakamu täytyytervehtiä vaihtelevin tuloksin ja joka nurkka täytyy tuntea.



Hyvät hermot ja kaikki rakkaus ovat suurin syy miksi Roope on edelleen mielessäni maailman ykkönen. Kaksi ja puoli vuotta on Roope meillä ollut enkä voisi kuvitella elämää ilman sitä! Mitä te rakastatte eniten koirassanne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti