lauantai 18. huhtikuuta 2015

Viime kuukausia muistellellen



Kuten jo ehdinkin lupailla, viime kuukausien häviämisestäni johtuen kerron nyt missä olemmekaan olleet. Tässä on vain ne tapahtumat, joista sain hyviä kuvia ja jotka selvästi paistoivat muiden joukosta. 

Helmikuun aikana tutustuimme uusiin koiratuttavuuksiin niin naapurustossa kuin kaupungilla. Joidenkin kanssa sujui mahtavasti, kun taas toiset ohitettiin kaukaa kiertämällä ja matalasti murisemalla. Nykyään me todellakin kierretään ne "pelottavat" koirat muristen. En usko että se johtuisi agressiivisuudesta, sillä heti kun Roope pääsee vapaaksi niin se ryömii vähitellen kohti sitä ja sitten nöyrästi tutustuu. Tällä hetkellä se on pikemminkin epävarmuutta, ripauksella meidän johtajuuden puutetta. Kuitenkin Fiona on pojalle kuin paras kaveri ja heidän jutuilleen saa aina nauraa. Fiona oli käymässä hetken leikkauksen jälkeen. Matot olivat rullalla ja tyynyt lattioilla. Todellisuudessa näytti siltä, että pieni tornaado oli mellakoinut talossamme. Kyllä, niin kova meno oli heillä päällä. 



Helmikuussa lähdimme Leville viikoksi ja Roope tietenkin matkasi mukanamme takana. Tosin tällä kertaa pojan matka jäi Ouluun, sillä sille oli varattu hoitopaikka sukulaistemme luota. Roopen reissu oli kuulemma sujunut mahtavasti ja se olikin saanut paljon ylimääräisiä rapsutuksia. Lenkeillä oltiin käyty monen kilometrin päässä ja poika oli kyllä nauttinut kaikin voimin. Poika oli päässyt nauttimaan mökkielämästäkin ja siellä pitkistä hiihtolenkeistä. Remmiä ei oltu kuulemma tarvittu, sillä Roope oli iloisesti juoksennellut lähiympäristössä ja aina palannut takaisin. Ylimääräistä liikuntaa oli vielä saatu juoksentelemalla lumipallojen perässä.

Pääsiäisenä, aivan kuten suunnitelmiin kuuluikin, Roope ajeltiin taas kerran kaljuksi. Tarkkasilmäisimmät varmasti huomasivatkin sen viime postauksesta. Operaatio kesti hieman yli kolme tuntia ja sen jälkeen energiaa riitti vaikka muille jakaa. Heti trimmauksen alussa oikein tunsi kuinka aluskarva oli huopunut alta. Espanjanvesikoirille se on hyvin tyypillistä, mutta sitä en ikeasti koskaan ollut nähnyt. Trimmauksen loppuun vielä saimme idean Facebook- ryhmissä liikkuvan karvamaton tekemiseen. Ihan Roopen näköinen, eikö?


2 kommenttia:

  1. Upee tuo karvakoira! Nopealla vilkaisulla luulin sitä oikeaksi :D

    TemppuTaituri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha :D Katsoin itsekin aivan ensimmäisellä kerralla!

      Poista