lauantai 17. lokakuuta 2015

Hejssan!Ei taas.. Yli 2kk.

Mistäs sitä taas aloitettaisiinkaan.. Kesän aikana bloggausinto kasvoi mahdottoman paljon ja aikaakin riitti. Paha myöntää, mutta katselin enempi postausmäärää kuin laatua. Niinpä siis pian loppuikin ideat ja motivaatio.
Oma kiinnostukseni on aina ollut enempi valokuvaamisen kuin kirjoittamisen puolella. Siksi blogin vieminen enemmän kuvauksen puolelle, tuntui hyvältä. Mutta Roopen kuulumiset pidän silti ajan tasalla. Siitä saat olla varma. Kuitenkin tästä eteenpäin pidän mielessä että katselen enempi laatua kuin tahtia.
No, mites meidän perro? Ei mitään ihmeempiä. Tosiaan tällä hetkellä koiraharrastukset ovat jääneet vähiin. Kotiin tullessa vastaan hyppii siis superenerginen koira. Tämä on yös ehkä hiukan kostautunut meille koulutuksessa. Nimittäin sitä on taas myös aikaa haukkua jokainen vastaan tuleva koira. Inhottavaa, mutta eiköhän me se itse aiheutettukin. Jos siis mahtavia kursseja (ihan, mihin lajiin vain) löytyy niin saa linkkailla ja suositella! Uusia juttuja on tosiaan kiva myös kokeilla tunnettujen lisäksi.

P. S Alielin ja Millan kommentit viime postaukseen olivat myös motivaation lähteenä. Hassua, niin pienetkin asiat. Kiitos kuitenkin teille!

8 kommenttia:

 1. Tulkaa toki tonne Koirakeitaan nuorten tokokurssille! Me ollaan Milan kanssa juuri ilmottu sinne, olis kiva tutustua, kun näytätte asuvan Etelä-Suomessakin :) Tässä linkki vielä kurssiin: http://www.koirakeidas.com/kurssikalenteri/marraskuun-kurssit/
  Tuota "14.11 Nuori toko-ohjaaja (la 14.11, 21.11 ja 5.12) klo 16-17" siis tarkoitan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Mietin kuitenkin tuota hihnakäyttäytymistä. Meillä nimittäin on tosiaan vielä paljon harjoiteltavaa. Ja se taitaa suurin syy ollakin tähän yhteisen tekemisen puutteeseen. Kuulostaa kuitenkin todella hauskalta! Laitan muistiin. :)

   Poista
  2. Jep, hihnakäytöksen pitää näköjään olla kunnossa, jos tuolle kurssille aikoo :/ Olisitteko te kuitenkin halunneet joskus nähdä vaikka agilityjuttujen parissa? Te ootte vissiin käyneet tuolla Koirakorjaamolla, me asutaan siinä ihan vieressä ja ennen treenattiin siellä Emmin valmennuksessa agia :) Laita vaikka sähköpostia, jos kiinnostaisi! anja.ninni@hotmail.com :)

   Poista
  3. Juu, siellä käytiin ja kiinnostaa kyllä :) Luulen että laittelen sähköpostia kunhan vähän katselen nuita vapaita päiviä!

   Poista
 2. Tuo on juuri se hankalin puoli kun postausintoa on ja sitten niitä postauksia tupsahtelee kun sieniä sateella, mutta sisällön laatu vähenee:(

  Mä olen kuitenkin sun postauksista tykännyt:)

  http://hymyhannassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Teidät on haastettu! http://haavenakenneli.blogspot.fi/2015/10/haaste.html

  VastaaPoista