sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Agitreenit Lohjalla

Sunnuntai aamun aikainen herätys oli kyllä vaivan arvoinen. Lähdettiin ajamaan Lohjan agihallille 9.30 ja saavuttiin perille vähän myöhässä. Roope veti hirveät hepulit heti ovella ja selvästi tunsi paikan ja ihmiset. Muiden koirien kanssa meni tosi mukavasti mutta eniten kiitoksia sai Roope kyllä antamastaan huomiosta mikä on parantunut huimasti leikkauksen jälkeen. Lisäksi se into mikä siellä näkyi käytettiin hyvin tehtäviin. Oikeastaan tuntui että paras agilitykerta pitkään aikaan oltiin vedetty.
Tunnin aijan kierrettiin kolmea pistettä: yhdessä pieni rata, kepit ja kolmen esteen sarja. Radalla oli ensin rengaseste sitten putki ja kaksi hyppyestettä. Radan alkuun harjoiteltiin ensin hetki matalampaa rengasta, sillä sitä ei oltu lähiaikoina hirveästi menty. Matalampi sujui hyvin ja Roope oli aivan innoissaan uusista tehtävistä. Laitoimme sen sitten korkeammaksi hyvillä mielin, mutta Roopen älykkyys ei meinannyt siihen riittää ;) Päätti mennä kahdesti renkaan ali ennenkuin ymmärsi hypätä sen läpi. Muu rata meni kuitenkin tämä "äksedentin" jälkeen oikein hyvin. Putki menee aina samalla innolla läpi ja esteet hypitään matalina isolla ilmavaralla. Vauhtia riitti!
Kepit olivat vielä alku vuodesta aikamoinen harjoituksen kohde, mutta nyt sekin on alkanut sujua aivan mahtavasti. Roopella oli virtaa niinkin paljon että nuo menivät aivan helposti hyppimällä puolelta toiselle (ylempi kuva) ja päähän tullessa taas täydellinen huomo.
Odotan innolla seuraavaa kurssikertaa ja hauskoja hetkiä Roopetin kanssa. Mahtoi olla niinkin innoissaan että kotiin tultuaan nukahti matolle ja ei varmasti nouse ainakaan kahteen päivään ylös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti