tiistai 19. toukokuuta 2015

Uusi blogiportaali, Hurttahuone


Suomen ensimmäinen koirablogiportaali on täällä! Sivustomme tarkoituksena on yhteisöllistää koirabloggaajia, sekä toimia helppona paikkana löytää itselleen mieluista luettavaa koirablogien parista.

Hurttahuone on siis Anjan ja Nean perustama blogiportaali, josta löytyy koirablogeja Suomen parhaimmistosta. Tällä hetkellä mukana on Chocochilin Chillailua, Hapsutassu.com, Havahdus, Heklamaista, Kennel Taikapilven, The Mutiaiset, Panjoteam, Silkkiturkit, Sun in my pocket ja Wauhtitassut. Nämä blogit ovat selvästi valittu huolellisesti ja mietitty tarkkaan. Kaikki mukana olevat ovat ainakin oman Portaali on kuitenkin tehnyt selväksi että potentiaaliset bloggaajat ovat aina tervetulleita joukkoon! 

Käy ihmeessä myös tutustumassa Hurttahuoneen blogilistaan, johon voit lisätä omankin blogisi. Siltä löytyy mm. omia suosikkejani HiuHau, Perro Tida ja Sedit Dobermann. Yli 60 muunkin blogin joukosta löytää varmasti omat suosikkinsa ja toivottavasti myös oman blogisi!


Sivuilla esiintyy kuukausittain haasteita jokaiselle koirablogin omistajalle. Tällä viikolla aiheena on kokeilla uutta koiraharrastusta! Muiden bloggaajien postauksia lukiessa on selvää että haaste on ollut mieleinen ja Lisäksi viikon koirakysymys pyörii tasaista tahtia sivulla. Vastauksia koirakysymyksiin ja muiden bloggaajien haastepostauksia on aina mielenkiintoista lukea! 

Menkää ihmeessä tutustumaan uuteen blogiportaaliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti