torstai 14. toukokuuta 2015

Koiran työpäivä

Heissan kaikille! Ella jätti juuri sopivasti matalalle pöydälle avoimen koneen kun itse lähti tekemään kouluhommiaan. Pääsen siis vihdoinkin kirjoittamaan, näin blogin päätähtenä. Olen pitkään miettinyt millaista olisi elää päivä ihmisenä ja nyt vihdoinkin tiedän miten oma päiväni varmasti kuluisi. Esimerkkinä käytin hieman talon vanhimpien tavallisista työpäivää.



Päiväni alkaisi hitaalla aamuherätyksellä. Heräisin varmasti kahdeksan aikoihin, mutta ylös pääsisin vasta puolta tuntia myöhemmin. Tiedän etten ole ainoa joka näin ajattelee! En yleensä käyttäisi herätystä, sillä sänkyni yllä olevasta ikkunasta paistaa aurinko huoneeseen kun heräämisen aika koittaa.


Aamupala on päivän tärkein ateria. Siksi teekisin itselleni täyttävän ja terveellisen leivän jolla pärjään pitkään. Sen jälkeen vuorossa olisi työasuun pukeutuminen ja hampaidenpesu. Joka ei todentotta ole lempi puuhaani, mutta sen takia hampaani ovat tällä hetkellä kauniin valkoiset.



Ajomatka töihin olsi lyhyt, mutta tekisin siitä aina päiväni kohokohdan. Nimittäin mikään ei vedä vertaansa virtaavalle tuulelle, kun roikotan päätäni ulos auton ikkunasta. Älkää huoliko, yrittäisin kyllä parhaani mukaan katsoa samaan aikaan tien suunnalle.


Tavalliseen työpäivään myös kuuluisi tietokoneen tuijottelu, jota olen huomannut ihmisten täällä kotona tekevän paljon. Näin meidän kesken, pitäisin kyllä enemmän pallon perässä juoksentelusta. Jos tätä tekisi 6h päivässä, olisi varmasti silmänikin yhtä neliöinä kun tuo edessä oleva tietokonekin




Rankan päivän jälkeen saavat paperit kyytiä. Itse en jaksaisi tassutella eteistä pidemmälle. Lopulta kuitenkin iltatoimien jälkeen pääsisin takaisin siihen ihanan pehmeään sänkyyn nukkumaan ja laskemisen sijasta, jahtaamaan lampaita.

Terkuin Roope

4 kommenttia: