torstai 25. joulukuuta 2014

Niityllä lunta, hiljaiset kadut, taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus..

Eikä! Juuri ennen joulua 20cm lunta ja kymmenen astetta pakkasta. Lunta satoi koko aaton eikä olisi varmasti voinut olla onnellisempi.. Roope on nauttinut täysin voimin tai ainakin niin paljon kun oon vain suinkin kykenyt. Nimittäin kastrointi vaihtoi päivää viime viikon maanantailta juuri tälle jouluviikolle. Hyvin on kuitenkin toipumassa ja vaikka juokseminen ja hyppiminen onkin kiellettyä niin sitä näkee kyllä valitettavasti paljon. Hetikun tuubin saa pois päästä takapihan pientä leikkihetkeä varten niin löytyy poika jo pomppimasta ja ravaamast ympäri pihaa. Leikkaushaava kuitenkin jo hyvää vauhtia paranemassa. Enään muutama päivä niin pitäisi olla kokonaan kunnossa.
 Viikkoaikataulu meni mukavasti ja Roopekin näytti pitävän. Suosittelen kaikille jotka haluavat kehittää suhdetta koiransa kanssa!




Joululahjat olivat erityisen miellyttäviä tänä vuonna. Paketeista paljastuikin uusi järjestelmäkamera. Nikonin d3200 ja kyllä tulee käyttöön. Lisäksi mukaan saatiin vielä parempi objektiivi ja puhtaanapito välineitä. Kaikki kamerat ovat meillä menneet rikki joten nyt on siis luvassa myös aktiivisempaa bloggausta ja parempia kuvia. 


Hyvää joulua ja iloista uutta vuotta 2015 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti