perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kuopio - Oulu - Ohtakari

Matkamme Kuopiosta jatkui siis Ouluun! Majoituimme serkkujemme luona, josta löytyy myös villakoira, nimeltään Onni. Onnilla ja Roopella on aina mennyt hirveän hienosti kun ne jätetään kahdestaan. Ja tämä kerta ei ollut poikkeus. Pojat leikkivät takapihalla monta kertaa päivässä täydellä tempolla.







Kolmantena päivänä mukaan hyppäsi myös toinen villakoira Vallu nimeltään. Näillä kahdella on niin sanottu viha rakkaus- suhde. Helposti pystyy jättämään kahdestaan vaikka toinen siinä vieressä Roopea näyttää selvästi häiritsevän. Joskus parhaimmat kaverit ja toisella kerralla Roope häätää tämän matalalla murinalla pois. Mitään sen kummempaa poika ei kuitenkaan tee. Tällä kertaa nämä kaksi tulivat toimeen alku kinastelujen jälkeen hienosti. Kävivät yhdessä rannallakin. Vaikka se oikeastaan menikin niin, että Roope lähti uimaan ja Vallu jäi rannalle haukkumaan sen perään.
 Vallu on tosiaan toisten serkkujemme koira ja he olivat käymässä illallisella. Tarjolla oli ribsejä, makkaraa ja kanaa uusien perunoiden kanssa. Jälkiruuaksi mokkapaloja ja omenapiirakkaa.



Roope kävi pari kertaa tekemässä terapiakoiran hommia vanhainkodissa. Tuntuu että heti kun se pääsee tuonne, niin mieli rauhoittuu ja se käyttäytyy oikein hienosti ja rauhallisesti. Vaikkei kaikki kirista tykkääkää niin heille se oli mukavaa katseltavaa ja hieman erikoisempaa vierasta.


Oulussa olimme kolmen yön ajan, jonka jälkeen alkoi kotimatka Ohtakarin kautta. Pikku serkkumme halusi opetella puhelimen käyttöä ennenkuin koulu alkaa. Meiltä nimittäin löytyi heidän puhelimensa lainasta. Ohtakari näytti oikein mukavalta kesän vietto paikalta. Meille esiteltiin koko paikka ja pakko myöntää että tykkäsin todella paljon. Paistoimme matkaevääksi makkarat ja suuntasimme auton koti kotia.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti