tiistai 21. heinäkuuta 2015

Helsinki - Kuopio

No niin! Lähdimme siis pienelle roadtripille noin viiden päivän ajaksi. Ensimmäinen määränpää oli Kuopio. Majoituimme siis isän kaverin mökillä. Hänellä oli 2- ja 5-vuotiaat lapset, jotka olivat ihan innoissaan tavatessaan Roopen. Poika pääsi aloittamaan loman vauhdikkaasti uimalla ja juoksemalla keppien perässä ympäri mökkiä. Tosiaan alue oli valtava ja vieressä oli vain vettä ja peltoa. 
 Ensimmäistä kertaa elämässäni koitin myös vesihiihtoa, joka itseasiassa oli todella hauskaa! Vesi oli vain niin jäätävää, ettei siellä oikeastaan viihtynyt pidempiä aikoja. 





Vieraisilla olimme vain yhden yön ajan. Jatkoimme nimittäin Kuopiota vähän eteenpäin seuraavaan pysäkkiimme, Siilinjärvelle. 




Pari metsästyskoiraa löytyi takapihalta. Oli kyllä monesti äänekästä kun koko lauma haukkui aidan takaa heidän reviirilleen tunkeutunutta Roopea. Raukka ei uskaltanut tulla lähellekään niitä. 
 Metsää oli kuitenkin paljon kierrettävänä. Vesikin oli lähellä ja yksi näistä koirista pääsi myös tutustumaan Roopeen. Narttu Laika, nimeltään Hukka on varmasti ainoa jonka olen nähnyt pysyvän Roopen vauhdissa. Hukka ei ollut oikeen ymmärtänyt metsästyshommia ja siksi sitä pidettiinkin ns. lemmikkikoirana. Näillä kahdella oli aina omat jutut menossa. 

Kahden yön jälkeen jatkoimmekin matkaa Ouluun! Lisää juttua matkastamme pian.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti